Lunch på Steak House i Malmö

 

Det är riktig sommarvärme ute! Vad händer liksom? Sommar från maj till september. Kanske dumt att klaga, men lite konstigt är det ju. Jag och några kollegor passade på att njuta av solen på lunchen på Steak House’s uteservering på Lilla Torg. Det tog lite tid att få maten, så hade kanske varit en bra idé att inte komma dit precis kl 12. Beställde en sallad som det kanske var lite väl mycket blad i.  Kände som att jag åt och åt utan att mängden mat på tallriken minskade. Kyckligen var lite torr. Hela salladens kändes faktiskt ganska torr  det typ inte var någon dressing på. Kan inte ha varit mycket iaf. Aja, jag blev i alla fall mätt och fick äta i solen.

 

En reaktion på ”Lunch på Steak House i Malmö

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s