Ny favoritserie på Cmore

Jag verkligen älskar att se på film och serier och det är ju hur smidigt som helst med sådana där prenumerationstjänster! Tyvärr finns det ju inte en och samma tjänst som har allt man vill se, så då blir det att man signar upp sig hos flera… Just nu kör jag och Carl Netflix, HBO och Cmore.

Jag är framför allt ett stort fan av svenska och danska kriminalserier och filmer. Älskar det! Har nog sett de flesta och blir överlycklig när det släpps någon ny. Just nu tittar jag på Jordskott som finns på Cmore. Det handlar om en kvinnlig kirminalkommisarie, Eva, som återvänder till hemstaden sju år efter att hennes dotter Josefine försvunnit vid en sjö i skogen. Kroppen återfanns aldrig och flickan antogs ha drunknat. Nu är en pojke spårlöst borta och Eva vill ta reda på om det finns en koppling till dotterns försvinnande. Riktigt spännande!

Sommarvärmen håller i sig, men idag blev det lunch hemma. Man kan ju inte äta ute varje dag, och är det ändå nära hem så är det ju smidigt att slippa fixa med matlåda och så. Idag har jag jobbat en hel del med webbutveckling och design. Tycker att det är SÅ kul! Vill man så går det ju att lära sig och det finns ju hur mycket information och tutorials som helst på nätet. För WordPress framför allt känns det som.

Dagens look: Älskar dessa byxor från Zara!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s