Nytt fynd hos Swop Shop klädbytarbutik i Malmö 

Idag blev det ett nytt besök hos Swop Shop klädbytarbutik här i Malmö. Alltså jag älskar verkligen deras koncept! Man lämnar in sina kläder som man tröttnat på/växt ur, betalar en liten inlämningsavgift, och får poäng i form av hjärtan som man kan använda för att byta till sig annat som andra lämnat in. Idag lämnade jag in både dam- och herrkläder då även Calle hade en och annan skjorta hängandes som inte användes. Det samlade värdet av våra kläder blev riktigt högt så nu har jag en massa nya hjärtan som jag kommer kunna swoppa jättemycket fint för. Butiken får ju in en hel del kläder och accessoarer från Moschino, Filippa K, MEXX och andra designers och märken jag gillar. Det är det som är så kul, man vet aldrig vad andra lämnar in och vad som finns att fynda när man kliver in i butiken.

Idag hittade jag en jättefin ljusrosa klänning där till och med prislappen satt kvar, så förmodligen hade den tidigare ägaren aldrig ens använt den! (Se nedersta bilden). Jag har inte så många klänningar i den lite längre modellen, men jag gillar den verkligen. Kan bli en ny favorit, både till vardags och fest 🙂 Funkar ju dessutom både under sommar och vinter.

Nu ska vi dricka kaffe och sedan förbereda oss för att besöka Kulturnatten i Lund. Aldrig varit på det innan så det ska bli kul. Gissar att det är som Kulturskymningen i Hudiksvall med en massa god mat, musik, teater med mera!


Jag i min nya fina rosa klänning! 

3 reaktioner på ”Nytt fynd hos Swop Shop klädbytarbutik i Malmö 

  1. Den passar dig perfekt! Jag var och tittade på den förra veckan, jag tror att den hade precis kommit in då. Jag provade den jättelänge för att den var så fin och satt bra, men så tänkte jag ”Nä den passar inte min personlighet och livsstil (hur mycket jag än vill det). Den kommer bara hänga i garderoben i väntan på det perfekta
    tillfället som aldrig kommer. Bättre att låta den hänga kvar så att den kan hitta sin rätta ägare. Och det gjorde den! 😀

    Liked by 1 person

    1. Hej Emma! Jasså där ser man:) ja den är ju jättefin så säkert många som provat den. Men man behöver ju inte fler kläder som blir hängandes så jag är tacksam för att den hamnade hos mig:) Den har redan blivit en favorit!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s