Kulturnatten och restaurang VED i Lund

Det har varit en rätt lugn helg – skönt! Igår åkte vi in till Lund och Kulturnatten. En massa folk, lite fyrverkerier, lite konserter, lite matvagnar. Trevligt när det händer saker, men jag tröttnade ganska snabbt på detta faktiskt.

För att slippa köa, trängas och äta ståendes gick vi istället på restaurang VED. Trevligt ställe. Vi hade tur och fick bästa bordet inomhus. Lokalen var jättemysig och maten kändes modernt italiensk. Carl åt en pizza som såg jättegod ut. Jag beställde in två mellanrätter – mozzarella och carpaccio. Älskar båda, men mozzarellan hade kunnat vara lite krämigare. Jättetrevlig personal iaf, alla fyra(!) som tog våra beställningar och serverade.

Idag har vi varit på trevlig och god brunch hos Yasmine, också i Lund 🙂 På vägen dit såg vi en söt ekorre.En reaktion på ”Kulturnatten och restaurang VED i Lund

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s