Ny hårfärg!

Jag har fått riktig höstkänsla och kände att det var dags för en makeover! Svängde in på Åhléns efter jobbet och köpte en ny ljusare foundation från Clinique och ny mörkare hårfärg från Garnier. Kändes riktigt bra! Och jag är så nöjd med mitt lite mörkare hår! 🙂 Alltid när jag färgar håret i en mörkare ton tänker jag ”jag borde alltid ha det såhär mörkt” men så kommer våren och sommaren och mitt hår blir så lätt solblekt så under de månaderna är det inte riktigt någon idé att försöka färga bort det. Se före- och efterbild nedan (resultatet på bilden längst ner). Ni får gärna bortse från mina stora mörka ringar under ögonen 😉

Hade en trevlig lunch med min före detta kollega Tim idag. Jag jobbar inte långt ifrån mitt gamla jobb men det är ändå inte ofta man ses, så det var kul att få en update om allt 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s