Födelsedagsmiddag i Köpenhamn

Igår kväll tog jag tåget till Köpenhamn efter jobb för att fira Hannah som fyllt år. Hon bor i en jättemysig lägenhet i Fredriksberg. Jag och Carl bodde ju i Köpenhamn tidigare, men valde att flytta till Malmö för lite mer än ett år sedan. Tyvärr blir det inte så ofta jag åker över bron, så det var kul att träffa och hänga med Köpenhamnsgänget igen.

Hannah bjöd på jättegott bubbel och risotto! Hade faktiskt haft cravings efter risotto ett tag så det var ju helt perfekt =) Hon hade även gjort allt glutenfritt, så jag kunde äta allt. Nackdelen med Köpenhamn är ju att det nuförtiden tar sin tid att komma hem till Malmö igen. Tyckte att vi kom iväg i bra tid men vi var ändå inte hemma förrän halv tolv.

Ikväll tar vi det lugnt. Handlat ingredienser till råbiff och tapas. Imorgon ska vi åka till Österlen för första gången! Ska bli superkul. Har hämtat ut Sunfleet-bilen. Så himla smidigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s