Finloppis på Malmö Live 

Idag besökte jag Finloppis på Malmö Live. Var inte direkt på jakt efter något men jag älskar verkligen second hand, loppis, vintagemarknader så det var självklart att jag skulle dit. Vid ingången träffade jag Helena så vi kunde gå tillsammans sen. Sjukt bra timing att vi kom dit samtidigt 🙂

Det som är bra med Malmö Live är att det är stor yta, så det kändes inte så himla trångt och hetsigt även fast det var väldigt många utställare och besökare. Både jag och Helena gjorde några fynd. Jag hittade bl.a en söt blus med Peter Pan-collar som jag älskar, samt en vintage Dior clutch. Jag älskar vintage Dior. Håller alltid utkik på Tradera om det dyker upp några där 🙂 Nu hittade jag en modell jag inte har sedan tidigare. Perfekt!

Vi pallade faktiskt hänga på finloppisen i typ 2,5 timme! Var sjukt hungrig sedan, så drog hem för att käka och sedan gjorde jag och Carl en liten utflykt till Brofästet. Så himl fin utsikt där. Synd bara att det inte finns något café i anslutning till utkiksplatsen. Sedan blev det även en tur till ILVA där vi hittade en stege att ha i vardagsrummet och hänga filtar på. Avslutade med att storhandla på City Gross.


 

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s