En lördag på Österlen 

Igår gjorde vi alltså en dagsutflykt till Österlen. Hade aldrig varit där, så det var ju verkligen hög tid! Vi åkte till Kivik där det visst var Äppelmarknaden vid hamnen just denna helg. Vi började köa men när vi insåg att det skulle ta minst en timme innan vi var inne valde vi att istället åka till Kiviks Musteri som låg nära. Carl blev extra glad då man denna lördag fick gå in i själva fabriken, om man tog på sig skyddskläder. Det nappade vi på såklart 😄 Vi köpte med oss några flaskor äppelmust  och olika sorters äpplen.

Vi åkte också till Stenshuvud, där det var hur fint som helst! Carl badade, men jag skulle aldrig ens tänka tanken att bada i september. Jag är en riktig badkruka.

Vi åkte även in till Ale Stenar, som också var jättemysigt. Vi hade så himla tur med vädret också. Hur härlig höstdag som helst. Jag hälsade på söta får som fick gå fritt där.

På vägen tillbaka åkte vi in i Ystad och åt middag på du Sud Brasserie. Gillade verkligen miljön. Trevlig meny också. Jag åt råbiff till förrätt och oxfilé med gåslever till huvudrätt. Carl började med svamppaj och åt sedan vildsvin till huvudrätt. Vi är jättenöjda med besöket:)

Efter middagen mötte vi upp Tim på Soft för ett par drinks. Supertrevligt 😊 Är jättenöjda med hela dagen och kvällen på Österlen och i Ystad.

 
2 reaktioner på ”En lördag på Österlen 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s