190 000 följare på Facebook 

Förra veckan var jag på ett intressant frukostseminarium hos Wirtén Content Agency i Malmö. De hade bjudit in Kim Gustafsson som är digital media-ansvarig på Skånemejerier som berättade om hur de lyckas engagera sin målgrupp och fått över 190 000 personer att följa dem på Facebook. Helt otroligt! Väldigt imponerande hur de lyckas få konsumenterna, återförsäljarna och framför allt bönderna att dela med sig av sina historier och upplevelser kring produkterna som Skånemejerier säljer.

Jag älskar att gå på sådana här evenemang. Man blir alltid så inspirerad! Dessutom är det ju alltid kul att träffa nya människor, som man gör varje gång på dessa seminarier där man samlar kommunikatörer och andra från helt olika branscher men med ett och samma mål – bli bättre på kommunikation!

background2
(bild: Skånemejerier.se)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s