Hemma hos oss: inredning i vardagsrum

Har några favoritplatser i vår lägenhet som är 65 kvadratmeter stor. Bland annat vårt vardagsrum. Man spenderar så mycket tid där, så det rummet känns viktigast att man trivs i. På bilden nederst ser ni hur det blev med stegen som vi köpte i helgen. Riktigt nöjd! Tycker aldrig att det ser bra ut att ha filten i soffan, så perfekt att ha en stege nu att hänga upp den på när man inte använder den 🙂

Idag har jag fixat med en massa olika grejer på jobbet. Haft möte med ett företag som tillhandahåller ett smidigt kommunikationsverktyg och sedan publicerat en pressrelease om vårt nya samarbete med Postnord Fulfilment. Ni hittar den här, om ni är nyfikna på vad jag jobbar med för något.

Ha en trevlig kväll!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s