Bra dag på jobbet!

Pressmeddelandet/nyheten jag skickade ut igår har blivit publicerat av branschmedia. Kul!:) Det är en utmaning att beskriva det vi gör på ett enkelt sätt, så kul när andra förstår av vår kommunikation vilka smidiga lösningar vi har!

På lunchen sprang jag några ärenden och satte mig sedan själv och åt på Condeco. Det kan ju kännas lite tråkigt och kanske till och med tragiskt att sitta ensam och äta på restaurang men jag tycker faktiskt att det kan vara väldigt skönt och även kännas lite lyxigt. Att unna sig något bara för sig själv. Åt av deras vegetariska lunchbuffé. Mycket bönor, hummus, grönsaker. Gott och fräscht!

Nu jag och Calle snart äta middag och sedan bege oss till födelsedagskalas med bubbel och trevligt folk:)

Dagens look: Min swoppade klänning 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s