Att unna sig

Ni som känner mig vet att jag gillar att unna mig. Att unna är liksom mitt favoritverb. Carl gav mig ett presentkort på Kroppia Massage & Rehab i julklapp förra året som jag fortfarande inte använt men nu kände jag att det var dags! Jag har ett väldigt stillasittande jobb , tänker sällan på ergonomin och tränar i stort sett aldrig (försöker en gång i veckan nu), så inte konstigt att jag blir stel.Nu har jag i alla fall bokat in massage 45 minuter hos Kroppia. De hade tid först den 20 oktober, men känns bra att i alla fall ha bokat in det 🙂

Det blev en jättetrevlig födelsedagsfest hos Alice igår med en massa trevliga människor. Hon bjöd på en stor kak- och tårtbuffé och en massa bubbel. Stort tack ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s