Mitt första yogapass

Igår provade jag yoga för första gången i mitt liv, på Yoga Kendra här i Malmö. Jag har fått för mig att det är för flummigt för mig och inte ger så mycket träning. Visst var det lite flummigt men alltså jag har inte svettats så mycket på något annat pass jag varit på typ. Iofs är jag sjukt otränad nu men ändå!

Idag har jag ont överallt. Har upptäckt muskler jag inte visste att jag hade. Så jag har definitivt ändrat mig angående att det inte är riktig träning. Insåg även att jag har sjukt svaga handleder. Har fortfarande ont efter vissa övningar vi gjorde. Kände att jag inte fick helt koll på andningen heller, men det var ju första gången så får väl ge det några fler pass innan jag ger upp.

Hittade en vimmelbild från Finloppisen jag var på härom helgen. Där trivdes man:) Bild från Rags to Riches, fotograf Agnes Byran.

2 reaktioner på ”Mitt första yogapass

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s