Carrie marmorbord – billigt OCH bra kvalitet!

Jag älskar verkligen marmor och har länge varit på jakt efter ett marmorbord till vardagsrummet. Eller mer trånat efter ett kanske, eftersom de flesta jag hittat kostat en halv förmögenhet. På sistone har det dock dykt upp billigare varianter, som jag i och för sig tänkt inte är av lika bra kvalitét eller är lika fina. När vårt IKEA-soffbord var så slitet att vi typ skämdes för det var det verkligen dags att köpa ett nytt, och då chansade vi faktiskt och beställde ett marmorbord online.

Vi köpte marmorbordet Carrie Soffbord 120 Vit från Furniturebox.se. Det kostar 2995 SEK i originalpris men nu har de visst en kampanj och man får det för endast 1795 SEK. Passa på helt enkelt! Jag älskar bordet och kvalitén känns faktiskt jättebra, ser inte alls ut som ett billigare bord. Vi gillar att ha lite högre soffbord, detta var 45 cm. Finns i lite olika mått, och i lite olika färger på marmor och underrede.

Idag åt jag lunch med Frida, Frida och Niklas på La Bonne Vie på Davidshall här i Malmö. Vi planerade in den lunchen för ett par veckor sedan, men jag hade helt glömt bort den så det blev en glad överraskning då jag inte hade andra lunchplaner 🙂 Supertrevligt! Idag var jag även på gymmet och körde 45 min crosstrainer – mina träningsmåndagar håller i sig! Carl är i Köln till på onsdag så nu har jag egentid i soffan framför krimserien Dicte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s