”Dina värden är åt helsike”

God morgon! Fick lite extratid i soffan framför nyhetsmorgon idag då jag hade läkartid kl 9 angående min hypotyreos.  Var ju och tog blodprov för någon vecka sedan och nu har jag fått veta resultatet. ”Hur mår du? Dina värden är åt helsike”. Det var resultatet. Har haft samma levaxindos i många, många år och slarvat med kontrollerna. Det var ju bra att jag tog tummen ur kan man säga. Läkaren ville direkt dubbla min dos. Fick även veta att om jag tar fel dos och försöker bli gravid (vilket inte är fallet just nu) kan det bli skador på fostret. Det knepiga är att jag mår rätt bra, tror jag? Vet kanske inte hur bra jag skulle kunna må – än. Får väl se vilka under som skapas med nya dosen:)

Jag har alltid varit dålig på att prioritera min egen hälsa. Går i stort sett aldrig till läkaren om jag känner mig sjuk, har pluggat och skrivit tentor på 39 graders feber (och klarat dem så det var det väl värt?), oroat mig för mina nära när de mått dåligt men i stort sett aldrig bekymrat mig över mig själv. Jag ser mig ju lite som en livsnjutare, men det handlar ju mest om att jag unnar mig saker. Champagne och ostron och sånt gott! Aja, ändring på det från och med nu:) Hälsan först! Bjuder ändå på en glad outfitbild. Det kan väl bara bli bättre nu antar jag?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s