Första dagen med ny medicindos

Idag är första dagen med nya Levaxindosen. Förväntar mig underverk direkt! Tänker att jag kommer börja skutta upp ur sängen varje morgon, springa till jobbet, få dubbelt så mycket gjort där, sen känna världens sug efter att gå och träna! Kan det bli så tro? Har man för låg dos som jag förmodligen haft ett tag brukar man känna sig orkeslös, men jag tycker att jag mått rätt bra? Lite trött ibland, men är inte alla det? Och det kan ju dessutom bero på så himla mycket?

Hösten är ju här på riktigt nu! Så himla mysigt. Jag har aldrig varit mycket för att tända ljus hemma och så men nu har jag börjat och det ger verkligen en mysig stämning och en lugn känsla:) Jag är egentligen inte mycket för mysiga koftor, men har hittat några jag tycker är mer stiliga än ”bylsiga”. Denna från Zara köpte jag förra året.

2 reaktioner på ”Första dagen med ny medicindos

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s