Kampanjkod till ER!

Mina måndagsträningar håller i sig.Alltid något. Jag hoppas att min ökade medicindos ska göra mig piggare på kvällarna och liksom ge mig ork och även vilja att träna. Jag måste erkänna att det just nu inte är så himla kul, men kan ju också bero på att jag inte hittat någon träningsform jag gillar? När jag var yngre höll jag på med gymnastik och framför allt dans. Har även (otroligt nog!!) varit ledare/instruktör i dans, aerobics och step-up. Det är faktiskt sant. Nu försöker jag väl hitta någon träning som känns kul och lagom utmanande men det går sådär alltså. Går mest dit för att känna mig duktig. Någon gång ibland är jag pepp men oftast längtar jag hem till soffan igen. Några tips på rolig träningsform?

Carl är på volleyboll nu. Där har vi en som verkligen älskar sport! Han behöver liksom inte träna för att hålla sig i form eller så, han tränar för att han tycker att det är roligt och mår bra av det. SÅN träning vill jag också hitta. Jag hade dock inte orkat träna så sent som han gör. Nu får han gärna komma hem snart 🙂

Berättade ju häromdagen om vår nya kvällstradition – lyssna på ljudbok. Om ni också gillar ljudböcker eller känner för att prova kan ni nu få använda Nextory gratis i en månad. Klicka här för att ta del av erbjudandet! Kampanjkoden är 8SgOD.

nextory2

 

2 reaktioner på ”Kampanjkod till ER!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s