Mysig och fin kofta från Cubus

Jag handlar i stort sett alla mina kläder på H&M och Zara, och något enstaka plagg då och då från designer brands om jag blir kär 🙂 När jag hälsade på Mina i Stockholm förra året svängde vi in på Cubus, som jag i stort sett aldrig besökt innan, och då hittade jag den här fina koftan. Den är storlek XS men är i oversize-modell så den känns som en L och är jättemysig! Perfekt nu när det är och känns lite ruggigt ute.

Nu måste jag rusa till jobbet. Ha en fin dag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s