Massage på Kroppia i Malmö

Idag nyttjade jag presentkortet på massage hos Kroppia. Fick det av Carl i julas så det var ju verkligen på tiden. Jag är ju inte så bra på att ta hand om min kropp så jag är väldigt stel. Har ju ett väldigt stillasittande jobb, tränar knappt och tänker inte heller på min hållning eller ergonomi.

På Kroppia var jag hos en tjej som heter Elin. Gillade henne verkligen. Förvånad över att hon inte sågade min rygghälsa totalt haha. Vissa partier hon masserade gjorde dock riktigt ont, men på ett sätt som ändå kändes bra. Kände att det liksom träffade rätt och hjälpte mot det stela och onda. Kan verkligen rekommendera ett besök där:)

Dagen har i övrigt varit bra. Folk verkade inte så pepp på att morgonmingla vid inspirationsfrukosten men fick i alla fall med mig en del bra tips!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s