På premiär för ny butik i Malmö

God morgon! Tänk att det redan är fredag. Det känns som att det var typ igår det var söndag och vi var på Tivoli i Köpenhamn.

Igår gick jag och Carl på premiär-öppningen av nya ICA inne i Hansa-gallerian. Inte den lyxigaste premiären man kan gå pp kanske;) men den kändes väldigt bra, med färskdisk och så. Helt okej priser för att ligga så centralt. Får se om vi handlar där eller fortsätter på Caroli. Vi har ingen riktigt bra matbutik nära oss tyvärr.

När vi handlat lite passade vi även på att köpa hem pizza då de även öppnat pizzeria i anslutning till butiken. Alla ingredienser är ICAs egna varor verkade det som. De hade glutenfria pizzor men jag tror att både jag och Carl kände att vi nog inte ska köpa pizza just därifrån igen. En överraskning var i alla fall att min glutenfria pizza var större än Carls vanliga! Glutenfria brukar annars vara väldigt små.

Ha en bra fredag:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s