Om gårdagens middag och oväntade utgång

Igår var vi på jättetrevlig middag och galej hemma hos Frida och Niklas. De hade gjort jättegod lyxig tacos till huvudrätt och även en jättegod, och dessutom ganska nyttig, efterrätt! Totalt var vi nio stycken och efter själva middagen körde vi lite olika lekar och tävlingar. Först Så ska det låta och sedan limbo-tävling, som jag vann! 😄 Min längd var kanske en fördel…

Efter ett tag bestämde vi oss även för att gå ut en sväng på KB. Brukar sällan ha kul på nattklubbar men den här gången var absolut ett undantag! Innan jag och Carl tog en taxi hem åt vi på ett kebabhak och jag köpte en alldeles för stor kebabtallrik som jag inte ens orkade äta hälften av, och då fick jag ändå hjälp.

Idag är det soffhäng för mig men Carl är och spelar volleyboll. Riktigt starkt av honom!

Gänget ❣️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s