Tips på frisyr – long bob?

God morgon! Jag hade så himla svårt att somna igår för jag hade ont i ryggen. Jag vet ju att jag är stel men har aldrig tidigare haft så ont att det stört sömnen. Jag la mig vid tio, men Carl var ju på volleyboll och jag kunde inte riktigt somna innan han kom hem, vilket han gjorde vid elva. Sedan låg jag och vände och vred på mig, bytte plats med Carl, låg på sida, låg på rygg, låg på mage. Det gjorde ont ändå. Suck. Något att ta tag i. Frågan är var problemet sitter. För hårt eller mjuk säng? Dålig ergonomi på jobbet? Dålig hållning överlag? För lite träning? För lite stretching? Hmm…

Ikväll ska jag klippa mig och jag har inte alls hunnit tänka på vilken frisyr jag vill ha. Jag har egentligen aldrig haft någon speciell frisyr, men egentligen skulle jag nog vilja det. Det skulle kanske bli roligare att fixa med håret då? Nu blir det tre borsttag och lite hårspray, och någon gång ibland vid speciella tillfällen kan jag platta det. Hjälp mig, hur ska jag klippa mig?

Kollar igenom min frisyr-board på Pinterest och hittar bland annat dessa:

  

Vad tror ni? Inser att alla frisyrer jag pinnat heter long bob, men sedan finns det ju lite olika val med etapper/uppklippt. Sist jag klippte mig visade jag upp några bilder för frisörskan som totalt sågade mitt hår och mina förslag haha. ”Alla kvinnor på de där  bilderna har mycket tjockare hår med bättre kvalitet än du”. Aja, det är kanske aldrig för sent att börja ta hand om sitt hår (och allt annat)?

Nu blir det frukost framför Nyhetsmorgon. Två koppar kaffe  och en skål med yoghurt och kanel. Älskar den morgonrutinen. Det är absolut värt det att gå upp tidigare för att hinna få den här stunden innan jobbet.

 

2 reaktioner på ”Tips på frisyr – long bob?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s