Min favoritmaträtt!

Nog för att jag älskar ostron, hummer och älgfilé men en annan av mina absoluta favoriträtter är falukorv med makaroner och en massa ketchup. Åt det flera gånger i veckan när jag var student. Nu när jag har en sambo som kan laga mat bli det inte riktigt lika ofta, men brukar passa på när han är borta eller när vi har rester som bara räcker till en av oss. Som ikväll. Stackar’n som fick äta lax liksom.

Ostron eller en blodig köttbit gör sig kanske bättre på bild men 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s