Svårt att somna – hjärnan på högvarv

Hej på er,

Det gick ju sådär att fixa håret imorse. Varför lyckas man aldrig få till det lika bra som frissan? Det såg ju så himla enkelt ut liksom. Lite värmeskydd, lite hårfön, dra igenom med borste samtidigt så hårtopparna vänds inåt. Lätt som en plätt? Alltså nej.

Jag hade jättesvårt att somna igår kväll också. I förrgår var det ryggen men igår var det hjärnan som gick på högvarv. Vet inte hur man kommer tillrätta med sånt? Ljudbok kändes som en bra grej, men inte ens det har hjälpt de senaste kvällarna. Samtidigt har jag vaknat tidigare än vanligt dessa morgnar. Carls alarm ringer vid tio i sex och jag brukar slumra ytterligare en halvtimme men nu har jag varit klarvaken.

Något som är bra är i alla fall att det är lönings-dag idag! Jag har ju sagt att jag har lite köpstopp eftersom jag köpte en dyrare vinterjacka, men får se hur det blir med det. Har hittat en massa fina inredningsprylar, kläder och accessoarer som är hur fina som helst! Får se om jag kan stå emot.

Carl har varit borta ett par kvällar nu, sportgrejer och jobb-events, men ikväll (tror jag) att vi kan få lite tid med varandra =) Typ betala räkningar tillsammans, haha.

Dagens Look:
Kavaj (Filippa K), Klänning (H&M), Väska (Ralph Lauren), Skor (H&M), Mobilskal (Malene Birger ).

(Inlägget innehåller sponsrad länk)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s