Jul i Skandinavisk stil

God morgon! Igår när jag gick från jobbet genom stan gick jag bland annat förbi Lagerhaus och Åhlens och såg att de redan börjat sälja julpynt och julinredning. Jag skrev ju ett inlägg härom dagen om hur mycket jag älskar julen! Det är nog min favorithögtid. Så mysigt, och kanske den enda gången på året man träffar släktingar, särskilt nu när jag bor i här nere i Skåne.

Jag gillar ju att inreda med skandinavisk stil. Det innebär alltså mycket vitt, grått, trä, guld, MARMOR. Tänker försöka satsa på det även när det kommer till julinredningen och julpynt. Verkar finnas en hel del när man kollar runt lite.

Jag tänker att jag ska satsa mycket på att ordna julfint och julstämning här hemma i år. Förra året hade vi inte alls mycket. Vi tänkte köpa en gran men det blev aldrig men i år ska det absolut bli en. Det är ju inte direkt som hemma i Hudik när pappa går upp i skogen och hugger en. Här får man väl hitta någonstans att köpa en. Var gör man sånt liksom? Finns de på macken (som det brukar göra i Hudik)? Var finns det ens en mack i den här staden? Det här med storstadslivet försvårar vissa saker ibland haha.

Vi har ju en jättefin ljusstake från Granit, men behöver fler till andra fönster. Hittade några fina adventsljusstakar jag har fastnat för från Åhléns som även finns på webben. Fin, finare, finast blev det! Och självklart vita.

Nu måste jag sätta lite fart här. Glömde att jag har ny frisyr som kanske kräver lite mer fix än min tidigare.

Ha en fin dag 🙂

61ape89yhd_88346388_front 31apv8fmgp_88997975_front
Fin vit ljusstake. Finns HÄR. Ännu finare ljusstake. Finns HÄR.

36ap183jrt_89031857_front
Finast ljusstake! Älskar marmor!! Vill ha ❤ Finns HÄR

 

(Innehåller sponsrade länkar)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s