Ingen shoppinglycka

Nu har jag precis kommit hem efter att ha gått runt i lite butiker som skulle ha en massa bra erbjudanden och öppet ända till kl 21 idag. Visst visade det sig att många butiker skulle stänga senare, men de där erbjudandena såg jag inte så mycket av. Inga bra i alla fall så ingen lycka där. Vem vill ha blommiga strandklänningar nu liksom? Jag är ju redo för hösten. Ge mig koftor och halsdukar istället 🙂 Får kika runt på nätet istället, hade ju ställt in mig på att köpa nåt.

Det händer väldigt mycket på jobbet just nu också, vilket är kul såklart! En massa nya releaser, kunder och events på gång så det blir en hel del marknadsaktiviteter i samband med allt det. Idag kändes det som att mycket blev färdigt på nåt sätt. Fick slutliga bekräftelser på en massa vilket ju alltid är skönt! Imorgon bitti ska jag på ett frukostseminarium. Försöker inleda fredagsmorgnarna med något sådant. Och kul att träffa andra som jobbar med kommunikation och digital media, oavsett bransch.

Har inte orkat laga mat än, och i ärlighetens namn vet jag faktiskt inte alls var Carl är någonstans. Var det idag de hade fotbollsmatch med korplaget tro? Ibland har vi så dålig koll på varandra haha.

Ha en trevlig kväll 🙂
 
 
 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s