Innan det är för sent…

God morgon! Ny månad nu. Jag har alltid tyckt att november är en onödig månad, och känner nog så fortfarande. Vill bara ha december och julmys:)

Igår var jag och tränade och nu försöker jag även köra lite styrka eftersom jag insett att jag min kropp håller på att förfalla typ. Är så sjukt stel och det knakar i mig vid minsta lilla rörelse typ. Funderar på att börja träna hemma istället för på gym eftersom jag inte känner mig så bekväm där. Jag tränar i tjejgymmet på Fitness 24/7 och där är verkligen trångt! Carl var på volleyboll igår kväll (verkar nog som att han alltid är det haha. Men jo så är det nog;), och jag bara längtade tills han skulle komma hem så han kunde massera mig. Ska nog prova på det där med hemma-yoga eller nåt. Innan det är för sent liksom…

Idag har jag ett möte kl halv tio. Ska intervjua en man på ett byggföretag om branschens utveckling. Ska även få vara med på deras frukost, trevligt 🙂

Dagens look: Kavaj från Hugo Boss, byxor från H&M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s