Dagens och kvällens planer

God morgon! Hoppas på en bättre dag idag än igår. En mer kreativ dag. Få klart det där utkastet jag inte kom någon vart med igår. Något jag märkt är att det tar längre tid att gå till jobbet nu. Förr tog det fem minuter, men av någon anledning är det mycket mer trafik nu. Det är ju en gränd, små gator, jag går igenom men varje morgon är det typ tio lastbilar som ska in där, en massa vanliga bilar som tror att de tar en genväg, cyklister och gångtrafikanter (som jag själv) som blir irriterade för att bilar och lastbilar är ivägen så man inte kan komma fram. Kaos.

Min pappa är i Köpenhamn idag så jag ska dit ikväll och äta middag med honom och Carl. Carl jobbar ju i Köpenhamn så vi möts upp där på centralen vid sextiden. Ska bli trevligt! Då mina föräldrar och bror bor i Hudiksvall i Norra Sverige blir det inte att vi träffas så mycket så man får passa på när tillfälle ges:)

 

Dagens look: Kavaj från Zara, byxor från H&M.

2 reaktioner på ”Dagens och kvällens planer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s