Prenumerationsbox – vilken ska jag välja?

Jag har under en tid varit sugen på att testa en prenumerationsbox, och när man väl börjar kolla utbudet finns det ju hur mycket som helst. Hittabox är ju en suverän tjänst som samlar alla på ett och samma ställe.

Anledningen till att jag vill testa en box är dels för att jag känner att jag vill unna mig något sådant, att under en tid få ett paket med posten med överraskningar. Sedan är jag ju själv väldigt konservativ och testar sällan nya produkter när det kommer till till exempel skönhet och mat. En månadsbox skulle tvinga mig att prova något nytt då och då, vilket känns bra 🙂

Här är några alternativ jag hittat:

 1. BootayBag – nya trosor varje månad. Finns här.
  bootaybag

  2. Chic StyleBox – Månadsbox med kläder, acessoarer och smycken. Finns här.
  chic-stylebox

  3. Testagram – månadsbox för att upptäcka nylanserade kvalitetsprodukter. Finns här. 
  testagrambox

  4. Glossybox – fem skönhetsprodukter varje månad. Finns här.
  glossybox2

 

Någon av er läsare som provat dessa? Eller någon annan ni kan rekommendera?

 

 

4 reaktioner på ”Prenumerationsbox – vilken ska jag välja?

 1. Jag har faktiskt glossybox, och jag gillar den fastän jag verkligen inte är så värst intresserad av smink och skönhetsprylar, kanske är det det som är bra med den, det landar en fräsch mascara och något piffigt rouge då och då och jag slipper fundera på om jag har något hemma 😀

  Gilla

  1. Åh låter lovande:) är inte heller så intresserad av smink. Använder dagligen men har kört samma produkter hur länge som helst och lägger max 5 min på att sminka mig typ:) får se om detta ger lite inspiration:)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s