Lansering av Kenzo x H&M kollektion

Smygpremiär igår och officiell lansering idag. Menar såklart Kenzos kollektion för H&M. Om jag ska vara ärlig har Kenzos kläder och accessoarer aldrig tilltalat mig. Det är inte alls min stil. Jag gillar ju främst enfärgade plagg i svart, vitt och beige. Kenzos kläder är ju rena motsatsen till det med mycket färg och mycket mönstrat.

För er som suktat efter att få tag på något från kollektionen kan jag tipsa om Tradera som jag hittat exemplar genom vid tidigare gästdesigners som Sonia Rykiel, Viktor och Rolf och Roberto Cavalli. Lite dyrare än i butik men har man fastnat för något speciellt plagg eller accessoar kan det ju vara värt att ta en titt:)

Här är ett urval av Kenzo x H&M-kollektionen:

6106_sl_10

6106_sl_16

6106_sl_19
Min favorit 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s