Om läppförstoringar, botox och åldrande

God morgon 🙂 Fredagar är min absoluta favoritdag, det har det nog alltid varit. Man har liksom en skön känsla hela dagen för att man vet att det snart är helg med en massa att se fram emot. Ikväll ska jag, som ni kunde läsa igår, på Halloweenmiddag i Köpenhamn. Jag tänkte jobba in lunchen (man är ändå sjukt mätt efter fredagsfrukosten kl tio) så jag kan gå vid fyra. Snabbt hem och byta om och sedan möta upp Carl för någon cocktail på andra sidan sundet. Köpenhamn har så mysiga cocktailbarer och hotellauncher.

På lördag ska Carl ha fest här hemma med sitt Korpen-fotbollslag. Får se om jag kan få vara med en stund innan de drar ut i natten. Jag är ju inte jätteförtjust i att gå ut på nattklubb längre, och kan tycka att det känns skönt att stanna hemma när de andra bestämmer sig för att gå ut. GAMMAL? Apropå gammal. När man handlar i butiker som Åhléns och Kicks brukar de ju ibland skicka med prover på parfym, hudkrämer m.m. Något jag lagt märke till på sistone är att jag ofta får med ”Anti-age” eller ”föryngrande” krämer. Försöker de säga mig något? 😉

Har även lagt märke till att det här med fillers/botox plötsligt blivit helt normaliserat. Som en del i folks vardag. Det finns ju dom som alltid haft komplex för sina tunna läppar eller för rynkor som dykt upp tidigt, och där är det ju bra att det finns sätt att råda bot på det 🙂  Men det är inget jag kommer att prova någon gång. Jag kan tycka att åldrande är fint. Jag vill absolut bli en rynkig tant, men kanske inte riktigt än hehe.

Jag fick ett bra erbjudande på Testagram-boxen så nu har jag lagt in en beställning på den. Ska bli spännande att se vad man får i den. Kör den under tre månader till att börja med så får vi se om vi fortsätter därefter. Är även sugen på Glossybox, så jag lägger nog in en beställning där med.  Jag lägger ut en liten recension om boxen sen för er som är nyfikna och kanske själva funderar på at prova:)

 

 

En reaktion på ”Om läppförstoringar, botox och åldrande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s