Halloweenmiddag i Köpenhamn

Igår var jag och Carl på Halloweenmiddag hos Jenny och Erik i Köpenhamn. Vi körde lite gemensamt tema på våra maskeraddräkter – Star Wars! Jag var Darth Vader och han en Stormtrooper. Älskar Star Wars och har velat klä ut mig till Darth Vader länge haha. Körde på lacktajts, T-shirt, svart slängkappa och såklart Darth Vader-mask. En rätt tacksam utklädnad att resa i då jag liksom bara kunde slänga på mig masken och slängkappan sen när maskeradmiddagen började 🙂

Innan middagen möttes jag och Carl upp på Centralstationen i Köpenhamn för att gå till en cocktailbar eller lounge. Vi hamnade på hotellbaren på hotell Absalon som låg riktigt nära Centralen. Jag beställde en Cosmopolitan. Riktigt god!

Middagen började vid åtta. Vi var ett ganska stort gäng och alla var utklädda. Kul! Som ni vet älskar jag maskerad. Vi fick jättegod mat och de hade fixat glutenfritt till mig 🙂  quinoasallad, hummus, baba ganoush med mera. Mums!

Jag var sjukt trött men vi missade ett tåg och var tvungna att vänta ett bra tag på stationen. Vi var nog inte hemma förrän vid tre.

Idag står städning på schemat. Carl ska ju ha fotbollsfest med korplaget här ikväll och har jag tur får jag kanske vara med på ett litet hörn iaf 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s