Fagans, nya ginbaren och efterhäng

Igår bjöd Carl hit sitt korplag för lite förhäng innan middag på Fagans. Och jag fick följa med 😊. Beställde en jättestor och god Monte Cristo Sirloin Steak. Förstår inte varför vi inte varit där tidigare. Jättegod mat och kul med liveband! Lite småstadskänsla som jag älskar! 

Sedan gick vi vidare till nya ginbaren vid Paddy’s. Trevligt men lite trångt. Några fler mötte upp oss där och senare gick jag, Carl, Frida, Niklas och Simon hem till oss för lite efterhäng!:) Tror vi la oss vid fyra och idag sov hi till kl halv två! Vet inte när senast jag vaknade så sent! Det blev en riktigt seg dag. Har sett en säsong Vänner och beställt hem pizza. 

En reaktion på ”Fagans, nya ginbaren och efterhäng

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s