USA-valet – Hillary Clinton eller Donald Trump?

God morgon! Har precis satt mig framför Nyhetsmorgon för lite frukost innan jobbet. Det handlar såklart mycket om USA-valet. För mig är det helt sjukt att någon som Trump och hans åsikter kunnat gå så långt. Men jag tror och hoppas att amerikanerna tar sitt förnuft till fånga och röstar på Hillary.

Idag blir det en lång men rolig dag med träff med Marknadsföreningen och sedan show med Anders och Måns med Carl. Har personligen inte varit något jättefan av Anders och Måns men jag kommer ihåg att Carl typ var helt frälst i dem när vi träffades för 8 (!) år sedan. Jag visste faktiskt inte ens vilka dom var men kunde i alla fall låtsas att jag tyckte att de var lite roliga. Det finns åtminstone några scener med dem jag tycker är roliga, och sedan är det ju alltid kul att gå på föreställningar 🙂

Dagens outfit: blus från Monki, byxor från H&M.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s