EME2016 och en spontankväll i Köpenhamn

Igår kände jag att jag behövde ha en bloggfri dag. Har varit en väldigt intensiv vecka med events, jobb och annat så har inte riktigt hunnit slappna av och reflektera en enda gång.

I torsdags var jag ju på APSIS EME2016 som är en stor internationell konferens inom digital marknadsföring. Den hölls på Malmö Live, så det var väldigt nära där jag bor. Kom dit vid åtta, fick en namnbricka och träffade Johan som jobbar på Apsis och som visade mig runt lite. Träffade även en hel del andra webbmarknadsförare och kommunikatörer som jag kunde utbyta lite erfarenheter med. Alltid trevligt!

Det var totalt sex föreläsningar med följande ämnen:

  • Nick Westergaard – What’s next in digital?
  • Michael Brenner – CHAIN(ge) Agents
  • James Carter – Profile-based marketing done right
  • Andrew Lewis – Insights 2 Impact
  • Natalie Nahaï – The Psychology of persuasive content
  • Dietmar Dahmen – Data drives success

Riktigt spännande, alla på sitt sätt. Inspiration och nya insikter 🙂 Kl 17 var det mingel men jag mådde inte så bra så stannade inte så länge.

Konferensoutfit: H&M från topp till tå. Carl har åkt hem till Linköping den här helgen så jag är lite gräsänka. Igår kväll hakade jag på Niklas, Frida och Åsa på en After Work i Köpenhamn 🙂 Jag älskar Köpenhamn och även fast det kändes rätt att flytta därifrån så kan jag sakna det och älska att komma till staden. Det är ju bara en tågresa över bron och även fast det är något krångligare nu med gränskontrollerna är det absolut värt det! Kräver ju inte SÅ mycket mer planering och tid än en AW i Malmö egentligen.

Frida hade bokat bord på restaurang Biomio Organic Bistro som ligger i Köttbyn. Det var ett trevligt ställe, men jag tror både jag och Frida hade förväntat oss lite större portioner. Vi beställde rödbetor med linser, ost och rostade mandlar. Det var en huvudrätt men kändes som en förrätt. Miljön var iaf mysig 🙂 Sedan gick vi och tog några cocktails på andra barer i Köttbyn. Trevlig kväll och lagom lång. Jag är alltid helt slut på fredagarna och framför allt denna då det varit en hektisk vecka.

Idag vaknade jag vid halv nio och har suttit med lite jobb som jag inte riktigt hann med under veckan. Dagens planer är att besöka nya Malmö Saluhall som ju hade premiär igår, och sedan ska jag nog ta mig till Emporia och unna mig lite shopping. Är inte ute efter något speciellt egentligen, men det känns som att butikerna fått in mycket fint 🙂

Ha en bra dag!

img_4601

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s