Premiärbesök på Malmö Saluhall 

Hejsan 🙂 Även fast jag kom upp rätt tidigt idag tog det tid innan jag tog tag i dagen på riktigt. Vädret var helt fantastiskt och vid halv två gick jag ut för att besöka Malmö Saluhall som hade premiäröppning för ett par dagar sedan.

Det känns verkligen jättetrevligt att Malmö fått en saluhall! Och extra bra att den ligger så nära oss. Älskar att strosa runt i dem, ta ett glas bubbel och kanske ostron, köpa med färska skaldjur eller kött med mera. Passar en livsnjutare som jag 😉

Redan på vägen dit kände jag att många skulle dit idag. Det liksom var en ström med folk hela vägen från min lägenhet fram till själva saluhallen. Och man var tvungen att köa några minuter innan man kom in. Antar att det är nu i premiärdagarna och att det kommer lugna sig om ett par veckor. Kan bli en trevlig fredags-eller lördagstradition och gå dit för en AW eller köpa med sig något gott hem.

När jag väl kom in var det såklart väldigt mycket folk som trängdes. Jag hade inte planerat att äta eller köpa med mig något denna gång utan ville mest kolla läget. Själva utbudet verkar bra, särskilt kött-och fiskdiskarna. Verkar absolut lovande! Det var ju en hel del restauranger som öppnat där inne också, men dom får jag utforska en annan gång.

Efter besöket i saluhallen tog jag tåget till Hyllie och Emporia. Det faktiskt en hel del shopping. Två klänningar och en kofta. Visar bilder senare. Jag blev verkligen kär i alla plaggen så kunde inte låta bli att slå till helt enkelt. Efter ett tag blev jag sjukt matt och törstig, nästan svimfärdig på grund av för mycket folk och för lite energi. Bestämde mig för att äta buffé och även fast maten inte var jättegod var det nödvändigt för att jag ens skulle orka ta mig hem. Piggnade till rätt snabbt efter det.

Ikväll blir det en lugn kväll i soffan. Tänkte se en av mina favoritfilmer – Breakfast at Tiffany’s ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s