Spinning på Fitness 24/7

Hejsan! Jag sov riktigt oroligt inatt. Vet inte om det beror på att jag sover själv den här helgen eller om det är något annat. Drömde världens mardröm som inte alls kommer att verka läskig när jag berättar här, men jag var livrädd när jag vaknade. Och dessutom var det en sån där dröm som återkom när jag somnade om.

Jag drömde att jag blivit kidnappad av några som startat en sekt för alla som dyrkar ProViva drycker. Det låter helt sjukt jag vet haha. De hade kidnappat mig för att tvinga mig jobba som säljare av deras produkter och dessutom märkte man att alla som drack dem blev konstiga. Jag var instängd på deras kontor tillsammans med en massa andra de tagit och jag försökte verkligen tänka ut hur jag skulle kunna smita, ringa någon kontakt utanför eller helst få tag i en polis. Jag hade alltid någon från ProViva som vaktade mig och gick efter vad jag än skulle göra. Alltså sjukt läskigt, och har ingen aning om varför det just var ProViva som hamnade i fokus haha 🙂

Jag klev upp vid halv åtta idag, åt en lång frukost och kollade på Nyhetsmorgon. Strax efter tio tog jag bussen till Dalaplan där jag mötte upp Frida för spinning på Fitness 24/7! Det var ju ett tag sedan jag  gick på ett spinningpass men kan väl säga att jag överlevde i alla fall. Passet varade i 55 minuter och jag var helt slut efteråt! Svettades som en tok under hela passet men det var samtidigt skönt att få en kickstart på den här söndagen. Det är så härlig väder ute också så jag tog faktiskt en 40 minuters promenad hem efter passet också. Hurtig dag deluxe, för att vara jag i alla fall. Hösten är verkligen fin.

Har även ringt och gratta bästa pappa på fars dag! Nästa vecka ska han till Stockholm för att ta emot ett pris för sin forskning inom demens. Han är verkligen grym 🙂

2 reaktioner på ”Spinning på Fitness 24/7

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s