Event på Sankt Gertrud Konferens

Igår hade vi ett företagsevent på Sankt Gertrud Konferens här i Malmö. Vi arrangerade en träff för våra kunder, partners och andra kontakter. Då vi jobbar med digitala lösningar inom supply chain och logistik var det såklart temat för eventet. Jag hade ansvar för allt runt omkring och det var nog inget som direkt gick dåligt i alla fall:) Man tar ju såklart alltid med sig en del ”nästa gång ska jag…”- lärdomar.

Dagen började med lunch i en av matsalarna på Sankt Gertrud. Supermysiga lokaler. Faktiskt så är hela området väldigt fint. Gammalt men absolut inte slitet. Dock var det lite maskiner igång precis på innergården vilket drog ner upplevelsen något.

Det var fem föreläsningar av bland andra PostNord. Efter inspirationsföreläsningarna arrangerade vi eftermingel på kontor på Stortorget. Jag hade fixat catering från Olivias Deli och det är alltid svårt att beräkna hur mycket som kommer att gå åt. Det var ca 45 deltagare på konferensen (många avhopp samma dag) och vi hade beställt mat till 35. Det blev ytterligare avhopp till minglet så det blev jättemycket mat över. Mina kollegor får väl en god lunch idag och jag och Carl har middagen fixad 🙂 Jag valde buffémenyn Lovely Cajun som kostade 145 SEK per person och innehöll detta:

  • Hemmagjord pulled pork (långkokt kött)
  • Cajun grillade chicken drumsticks med chili grillad ananas
  • Idaho klyft potatis
  • Grönsaksstavar på fat med creamcheese dipp
  • Ceasar sallad med cocktailtomater & rödlök
  • Krämig coleslaw (vitkålsallad)
  • Mango chili sås
  • Chili nachos
  • Grillad pain riche

Kan verkligen rekommendera den, men nästa gång får man nog tänka om lite gällande portionerna. Försökte få lite råd av Olivias Deli, men de berättade bara om erfarenheter där maten tagit slut och det är såklart värre.

Idag ska jag på en konferens inom SEO, Search Heroes, som arrangeras av TopVisible. Är rätt trött sedan igår men blir nog trevligt:)

Älskar förresten min nya kofta från Zara. Lite Chanel-känsla på den, och älskar pärlknapparna. Måste kolla om den finns i fler färger…Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s