The Body Shop Julkalender 2016

Jag älskar ju julen och har alltid haft en julkalender, de senaste åren med choklad. I år kände jag för att unna mig något lite extra och hade spanat in The Body Shop Julkalender 2016. Den finns i lite olika varianter och storlekar och självklart hade jag suktat mest efter den i guld.

I lördags när vi var på stan valde jag att slå till på guldkalendern ✨. Nu ser jag fram emot att öppna första luckan och paketet den 1 december. Den verkar vara lite anpassad efter amerikansk jul för den sista luckan öppnas den 25:e december.

Igår kväll la vi oss redan kl nio då vi var trötta efter en sen lördagskväll/natt. Innan såg vi en film och åt av det som blev över efter lördagsmiddagen. Jag fick en osttallrik och Carl gjorde typ fajitas.

Nu ska jag äta frukost och se Nyhetsmorgon 🙂 Ha en fin dag!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s