Nytt mingel för bloggare i Malmö

För några månader sedan var jag ju på ett bloggmingel som arrangerades av Sweden Influencers på Scandic Triangeln här i Malmö. Det var verkligen hur trevligt och kul som helst! Man kan tänka sig att bloggare mest sitter framför datorn och därmed inte är jättesociala men det är verkligen helt fel! Alla jag träffade var väldigt utåtriktade, glada, pepp, drivna och så vidare. Roliga människor att mingla och umgås med helt enkelt!

originallogga

Nu är det äntligen dags för ett nytt bloggmingel, imorgon på samma plats 🙂 Jag har lite beslutsångest gällande min outfit till minglet. Vet inte om jag ska ha den puffiga röda klänningen jag beställde eller om jag ska ta min andra lite mer diskreta röda klänning. Eller så blir det som vanligt den lilla svarta? Ah beslutsångest deluxe. Ikväll måste jag i alla fall tvätta och stryka så jag får kanske ta beslutet då i samband med det. Vet inte heller vad jag ska ha för skor och väska till. Vilka problem man kan ha 😉

Många bloggare jag följer och träffar är ju dessutom hur snygga och stylade som helst. Förstår inte hur de hinner och orkar med allt fix, haha. Springer på en massa hudbehandlingar, färgar håret, bleker tänderna, förlänger ögonfransarna, formar ögonbrynen med mera. Okej, det kanske inte bara är bloggare, men hur som helst så är det inget jag gör. Klipper mig och färgar håret i och för sig, men that’s it haha. De flesta som verkar hinna med sådant har dessutom ett eller flera barn, bloggar tre gånger om dagen, tränar flera gånger i veckan och har som det verkar (?) heltidsjobb? Jag tror jag gillar soffan lite för mycket haha.

Är du bloggare eller företagare och vill gå på Bloggminglet imorgon hittar du information HÄR.

Nu måste jag äta lunch!:) Köttfärssås med makaroner och haricots verts.

bm15

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s