När får man börja julpynta? 

God morgon,

Jag insåg igår att det är första advent nu på söndag! Jag älskar ju verkligen julen och är glad över att november går så snabbt. I helgen får det bli julskyltning och julpyntande helt enkelt! Jag vill ju verkligen ha en gran i år men vet ju inte riktigt var man köper och när det är smart att köpa en. Vi kommer ju inte vara här i lägenheten i juldagarna så därför vill jag tjuvstarta det där med att klä granen osv. Vid Lucia kanske är OK? Jag är egentligen uppväxt med att man klär granen först dan före dan men nu tänker jag faktiskt fuska. Hur ser ni på det här med att börja julpynta och klä granen? Vilka traditioner har ni? NÄR får man börja med de olika delarna av juldekorationerna?

Apropå julstämning köpte jag även hem Blossa Glögg för någon dag sedan. Jag gillar ju inte te men det är mysigt att dricka något varmt nu på de mörka kvällarna. Kaffe funkar inte sent på kvällen för mig då jag inte kan sova då. Placebo eller sanning?

Idag på jobbet blir det ytterligare en planeringsdag inför 2017.

Ha en underbar dag 😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s