Elle och godis för att bli frisk

God morgon! Igår blev det visst en sjukdag, vilken var väldigt oväntat. Jag mådde bra i onsdags kväll men igår vaknade jag upp med världens dunkande huvudvärk, jätteont i halsen och kroppen i sin helhet. Har alltid varit dålig på att lyssna på min kropp men har lovat mig själv att bli bättre.

När man är sjuk får man unna sig tidningar och godis. Brukar köpa Elle Modetidningen men nu fick det också bli Elle Decoration. Julspecial och allt:) Det blev också en stor godispåse med mina favoriter. Bästa medicinen för att bli frisk?

Liiite jobb blev det igår i alla fall. Gick ut med ett pressmeddelandet om ett nytt spännande samarbete som bidrar till revolutionerande lösningar för byggandet av höga hus. Ni som är intresserad av vad jag gör på jobbet hittar nyheten här.

Kände mig fortfarande rätt risig när jag la mig men nu känns det bra. Ska iväg till Lund på ett möte nu på morgonen, om CRM-system. Jag och Carl har bestämt att vi ska ha en lugn helg, vilket känns skönt. Imorgon tänkte vi gå på stan och handla julpynt. Sedan får man nog komplettera lite med online-shopping:)

Vi fick även hem första Testagram-boxen igår. Berättar mer om den sen.

Ha en fin fredag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s