Testagram November 2016

Hejsan! Jag nämnde ju för ett ar veckor sedan att jag genom Hittabox.se, som drivs av bästa Käthe, fått möjlighet att prova Testagram gratis i tre månader. Jag kände ju att jag ville testa att prenumerera på en box så det var ju perfekt att få det här erbjudandet 🙂 Igår hämtade vi ut vår första box från Testagram och jag tänkte presentera innehållet här.

Man fick ju göra vissa val när man anmälde sig / nyttjade kampanjerbjudandet och jag minns att jag fyllde i att jag önskade en mix av matvaror och hygienartiklar, glutenfria produkter och ekologiskt. Allt man får i boxen är inte glutenfritt och ekologiskt, men det märks att de anpassat innehållet efter mina önskemål. Carl äter ju inte glutenfritt så det passar oss bra med lite blandat. Vår novemberbox från Testagram innehöll följande:

  • Tørsleffs sötad kondenserad mjölk
  • Oral-B Pro-Expert Stages barntandkräm (som vi kanske inte har jättenytta av…)
  • Oral-B Pro-Expert tandkräm
  • Risenta chia- och blåbär müsli (tyvärr inte glutenfri som jag hoppats)
  • Santa Maria ekologisk och Fairtrade-certifierad malen ingefära
  • TotteGott HOCKEYPULVER, tyvärr med lakritssmak.
  • Nyåkers pepparkakor (tyvärr inte heller glutenfria men desto fler till Carl:)
  • Semper glutenfria fruit&nut bars. (Pax!)

Har ju inte hunnit prova något av innehållet i boxen än, men ser framför allt fram emot att prova barsen 🙂 Jag älskar ju överraskningar och paket så det känns jättekul att ha påbörjat den här prenumerationen och jag gillar att man inte i förväg vet vad som kommer att finnas inuti boxen. Ser fram emot december och januaris boxar!

Så lite om den här dagen. Som jag skrev i morse inleddes den med möte i Lund som varade mellan klockan nio och halv tolv. Sedan åkte vi tillbaka till kontoret för en snabb lunch och sedan ett nytt möte angående vårt nya CRM-system som vi försöker styra upp och börja jobba mer aktivt i. Jag älskar ju listor, att samla, strukturera och kategorisera så därför tycker jag att det är kul med CRM-system.

Den här fredagens outfit går i svart och ljusrosa. Trevlig helg på er alla 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s