Första advent med Sunes Jul

God morgon och glad första advent 🕯!

Den här söndagen inleddes med en rejäl sovmorgon. Skönt! Vaknade med en riktigt bra känsla då det ju är första advent och jag älskar allt som går julen att kännas lite närmare. Vi pyntade ju lite igår och idag blir det pepparkaksbakning och även julmarknad på Malmö Hus som ligger nära oss.

Hade egentligen velat åka på någon julmarknad utanför stan då jag tror att de är mer gammeldags och därmed mysigare men det är svårt att ta sig utan bil. Hoppas Malmö Hus julmarknad ger en bra julstämning i alla fall.

Vi har precis tänt första ljuset och ätit frukost framför Sunes Jul. Lätt bästa julkalendern tillsammans med Mysteriet på Greveholm. Skrattar så tårarna sprutar även fast jag kan varenda replik utantill. Älskar SVT Öppet Arkiv.

Ha en fin första advent 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s