Ny inredningsdetalj till vardagsrummet 

God afton! Idag när jag kom hem möttes jag av Carl som både fixat klart middagen och köpt en fin julstjärna / julblomma att ha i nya inredningsdetaljen -krukhållaren – i vardagsrummet. Jag har det allt bra 🙂 Det verkar dock som att han blivit lite sjuk igen, stackarn. Vi verkar gå om varandra där. Först var han sjuk för ett par veckor sedan, i torsdags var jag dålig och nu är han det igen.

Krukhållaren köpte vi i helgen på Åhléns. Jag gillar inredningen i vårt vardagsrum men tycker fortfarande att det känns lite tomt på vissa ytor. Den här inredningsprylen fyllde ut en del och med julblomman blev det extra fint tycker jag. Jag är supernöjd!

Nu saknas bara drinkvagnen / serveringsvagnen Karla som jag länge spanat in hos Svenssons i Lammhult. Här kan du också spana på den! Drömmen, eller hur? Finns i svart och vitt vad jag vet.


Dagen har i övrigt varit bra. Vi har en 14-årig kille som praktiserar hos oss den här veckan och han är grym! Läser igenom alla mina utkast till nyhetsbreven, upptäcker ett par fel och kommer med jättebra förbättringsförslag! Jag kan knappast känna mig yngst på jobbet längre 😉

Jag lunchade med Niklas idag och fick höra en massa från hans och Fridas New York-resa. Jag och Carl var ju där i somras så det var kul att höra vad de hittat på. Frida och Carl liftar ju tillsammans till sina jobb varje dag och jag och Niklas styr några luncher då och då. Tror aldrig att vi umgåtts vi fyra någon gång förutom i större gäng. Lite kul, det får vi styra upp:)

Nu ikväll har jag betalat räkningar och bokat min resa till Sofia och Norrköping. Det blir en riktig tjejhelg med goda middagar och drinkar. Mysigt!

Nu ska vi se ett par avsnitt New Girl. Ha en trevlig kväll!

 

/Inlägget innehåller Affiliate-länkar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s