Dagens date via GoFrendly

God morgon! Hade riktigt svårt att somna igår. Var liksom för pigg, ville ligga vaken och prata med Carl om allt mellan himmel och jord. Stackarn. Han som var sjuk och allt, men idag  tog han sig till jobbet så han mådde nog bättre.

Nu sitter jag i soffan och ska äta frukost. Carl köpte yoghurt till mig igår efter att ha sett i bloggen om min kaffefrukost igår ❤️. Idag provar jag yoghurt med blåbär och honung. Mums! Längtar så till imorgon när det är 1 december och jag får öppna första luckan i Body Shop Julkalender som jag unnat mig i år.Idag blir det som vanligt jobb 8-17 och sedan ska jag träffa Erik och Erik som är i stan. Sedan har jag även en kompisdate eller vad man kallar det. En jag fått kontakt med via GoFrendly appen. Har du inte skaffat den, så gör det! Why not liksom?:) Mer om dagens ”date” senare.

Ha en fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s