Laddad för en helg i Norrköping

God kväll på er. Nu har jag precis packat väskan för en rolig och mysig helg i Norrköping med Sofia. Tanken var ju att vi skulle hänga lite i Stockholm också men vi båda har haft fullt upp och inte riktigt hunnit planera för det, så det blir en hel helg hos Sofia i Norrköping istället. Jag åker kl 13 imorgon och hinner alltså jobba halva dagen. Tanken var först att jag skulle ta ledigt hela dagen men så blev det ju lite ändrade planer så då fick jag några extra timmar i Malmö.

Carl var hemma från jobbet idag då han fortfarande är dålig så jag var en sån där supergrym flickvän och gick hem och lagade lunch till oss båda. Sedan när jag var på väg tillbaka till jobbet träffar jag min morbror Johan där mitt på torget, från ingenstans. Jag blev verkligen överraskad då han bor i Kungälv och vi ses kanske 1-2 gånger per år annars. Kul grej 🙂

Jag och Carl har även planerat för en helg i Göteborg nästa helg som kommer. Då hinner vi träffa Moof, Emma, mormor och kanske ännu fler?:) Så mycket att se fram emot.

Nu sova så man kan vara lite effektiv på jobbet imorgon innan avfärd. Nedan en bild på mig i Norrköping när jag var där senast, i våras.

mariankp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s