Lucka 1 Body Shop Julkalender

Idag var det äntligen dags att öppna första luckan i Body Shops Julkalender. Som jag längtat! I det här första paketet fick jag en shower gel med doften Fuji Green Tea. Vet att jag köpt den innan då jag tycker att den doftar så gott 🙂

Ser verkligen fram emot att se vad som gömmer sig i de övriga 23 paketen. Ni som också gillar julkalendrar kan jag tipsa om att söka runt på olika bloggar då väldigt många arrangerar julkalendrar med erbjudanden och tävlingar nu ända fram till jul.

En glad 1 december på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s