Lucka 2 Body Shop Julkalender

Hej! Alltså jag älskar verkligen julkalendern från Body Shop och att få ett paket med en produkt därifrån varje dag fram till och med juldagen. Den materiella lyckan är total! Idag fick jag ett par vita skrubbhandskar. Hoppas på varierande innehåll i paketen, det vill säga lite bad/duschprodukter, lite hudvårdsprodukter, lite smink osv. 

Nu är jag äntligen på tåget och på väg till Sofia och Norrköping. Köpte med mig en plocksallad då jag inte är framme förrän om tre timmar. Ska nog unna mig en kaffe ombord också. Har med paketet / lucka nummer 3 på resan såklart som jag får öppna imorgon bitti 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s