Varför är jag så nojig? 

God morgon på er:) idag blir det en kortare dag på jobbet då mitt tåg till Norrköping avgår redan kl 13. Jag är alltid lite nojig inför att jag ska resa. Spelar ingen roll om det är en timme bort eller till andra sidan Atlanten egentligen. Oron finns där. Typ, kommer jag glömma något viktigt? Kommer jag hinna till tåget? Kommer jag hitta rätt spår? Kommer jag hitta rätt sedan när jag är framme? Och så vidare…varför är jag så nojig egentligen? Vet inte, men jag önskar att jag kunde sluta vara det.

Jag har egentligen aldrig varit med om att något gått helt fel i samband med någon resa, vilket gör det ännu onödigare att jag ska oroa mig. Drömmer ibland mardrömmar om att jag missar bussar, tåg, flyg och då vidare.

Jag tror nog att allt med den här resan går bra och ser fram emot en helg med Sofia:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s